Bestellen

 • Een Graskip is 10,95 € per kg, via een reservering betaal je vooraf alvast 15 € per Graskip = verzekerd van Graskip(pen) en je helpt ons enorm!
  Je ontvangt een meer dan biologische Graskip van gemiddeld 1,5 tot 2 kg. Je kan bij het afhalen aangeven wat het gewicht van je voorkeur is. Voorbeeld; bij een graskip van 1,5 kg en reservering van 15 € betaal je bij het afhalen nog 1,40 € bij
 • Bij reserveringen vanaf 5 Graskippen tegelijk gaat er 10% van de prijs af. (wordt verrekend bij het afhalen)

  Hoe werkt het?

  Door te bestellen weten wij beter waar we aan toe zijn en ben jij verzekerd van een lokaal kwaliteitsproduct. Nadat het bedrag overgemaakt is ontvang je een bevestiging (dit kan even duren). Op zaterdagmiddag 29 juni van 13u-16u zal het 2de afhaalmoment georganiseerd worden nabij Project Graskip in Haaksbergen. Er ligt een route klaar zodat je bij het afhalen naar wens de locatie kan bekijken (kinderen zeker welkom). Komt dat je niet uit? Iedere maandagmiddag van 16u-19u kan je afhalen aan de Buurserstraat 31 in Haaksbergen. 
  Bestellingen vanuit Nijmegen hebben andere afhaalmomenten (de eerste op 22 juni tussen 10u-11u bij Eetmeerbosch, info ontvang je op tijd in je mailbox)

  Totaal: € -

  Mocht je geen Graskip wensen maar wel willen bijdragen aan de opstart van dit natuurinclusieve bedrijf, dan wordt dat zeer gewaardeerd en is die mogelijkheid er hieronder. Het bedrag is vrij te kiezen. 

  •  
  •  
  •