Bestellen

  • 1 Graskip = 10,95€ per kg, bestellen vooraf= 15 euro = verzekerd van een Graskip
    Je ontvangt een meer dan biologische kip van gemiddeld 1,5 tot 2 kg. Wist je dat 1 Graskip gemiddeld voor 3 x 2 porties kan zorgen? Zelf opdelen (is onverwachts makkelijk) of heel in de oven, probeer het! Info over de bereiding ontvang je erbij. De 15 euro wordt bij het afhalen in mindering gebracht op de totaalprijs. Bestellen vooraf helpt ons enorm!
  • Vriend van Project Graskip= 10,50€ per kg vanaf 5 stuks per jaar
    Je betaald 1 x 75€ waardoor je voor 5 Graskippen alvast 15 euro hebt betaald. Je kan het pakket naar wens verdelen over meerdere afhaalmomenten. Op een voordelige manier de best gehouden kip bemachtigen en een natuurinclusief project stimuleren, dat doe je zo!

Hoe werkt het?

Door te bestellen weten wij beter waar we aan toe zijn en ben jij verzekerd van lokale kwaliteitsproducten! Nadat het bedrag overgemaakt is ontvang je een bevestiging (dit kan even duren). Op zaterdagmiddag 11 mei van 13u-16u zal het eerste afhaalmoment georganiseerd worden nabij Project Graskip in Haaksbergen. Er ligt een route klaar zodat je bij het afhalen naar wens de locatie kan bekijken (kinderen zeker welkom). Komt dat je niet uit? Er komen meerdere momenten waarop je verse Graskip kunt afhalen, via de nieuwsbrief blijf je op de hoogte.

Totaal: € -

Mocht je geen Graskip wensen maar wel willen bijdragen aan de opstart van dit natuurinclusieve bedrijf, dan wordt dat zeer gewaardeerd en is die mogelijkheid er hieronder. Het bedrag is vrij te kiezen. 

  •  
  •  

 

  •