Gezocht

Gezocht creatieve ICT’er!

Wil jij graag meewerken aan een start-up van een Toekomstboerin? Kijk jij naar onze website en denk jij: “Het lijkt mij mooi om hieraan bij te dragen” dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken!Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een stagiair(e) die onze website en de social media naar een hoger niveau tilt.

Waarom doen wij dit allemaal?

Het is onze missie om via onze voeding meer gezonde bodems te creëren in NL omdat dit positief werkt op klimaat en biodiversiteit. We doen dit door specifieke begrazing met kippen en koeien. Om hier meer bekendheid aan te geven, willen we producten aanbieden als Graskip en grasgevoerd Lakenveldervlees en trainingen aanbieden. Na een geslaagde crowdfunding hebben we inmiddels een stijgende groep ‘Oogstgebruikers’, maar we zoeken online versterking!

Wat bieden we je?

  • We runnen dit als een start-up, je krijgt dus veel verantwoordelijkheid, en je kan hierdoor veel leren. We zijn dankbaar voor hulp en het is gezellig!
  • Je draagt bij aan de missie om meer gezonde bodems te creëren in NL, iets wat van groot belang is in de huidige problemen waar we wereldwijd mee te maken hebben.
  • Je krijgt gratis Graskip.

Waarom wij jou graag willen ontmoeten

  • Je hebt gevoel voor het verbeteren van een website en social media
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent zelfstandig

Ja ik word hier superblij van!

Ben jij die stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn? Laat z.s.m. van je horen! Stuur een mail naar info@metnatuurmee.nl of bel op 06-46241506 Hopelijk zien we je dan snel!