Gezocht

Creatieve mediamaker!

Wil jij graag meewerken aan een start-up van een bedrijf die de wereld een stukje mooier wil maken? Kijk jij naar onze website en denk jij: “Het lijkt mij mooi om hieraan bij te dragen” dan ben jij de stagiair(e) die wij zoeken! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een stagiair(e) die onze website en de social media naar een hoger niveau tilt.

Waarom doen wij dit allemaal?

Het is onze missie om het belang van een gezonde bodem onder het voetlicht te brengen, omdat dit positief werkt op klimaat en biodiversiteit. We doen dit door specifieke begrazing met kippen en koeien en een directe vertrouwensband met de klant. Om hier meer bekendheid aan te geven, bieden we eerlijke producten aan als Graskip, grasgevoerd Lakenveldervlees en daarnaast trainingen. Na een geslaagde crowdfunding en een succesvol jaar hebben we inmiddels een stijgende groep ‘Oogstgebruikers’, maar we zoeken online versterking!

Wat bieden we je?

  • We runnen dit als een start-up, je krijgt dus volop eigen verantwoordelijkheid, en je kan hierdoor veel leren. We zijn dankbaar voor hulp en het is gezellig!
  • Je draagt bij aan de missie om meer gezonde bodems te creëren in NL, iets wat van groot belang is in de huidige problemen waar we wereldwijd mee te maken hebben.
  • Ervaring in een boeren start-up, waar meer werk in te vinden is.
  • We zijn (nog) niet in staat dik te betalen maar willen je zeker een vergoeding geven.

Waarom wij jou graag willen ontmoeten

  • Je hebt gevoel voor wat werkt op social media (insta en fb) en het makkelijk maken van de communicatie met nieuwsbrieven, automatische mailings etc.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent zelfstandig

Ja ik word hier superblij van!

Ben jij die stagiair(e) waar wij naar op zoek zijn? Laat z.s.m. van je horen! Stuur een mail naar info@metnatuurmee.nl of bel op 06-46241506 Hopelijk zien we je dan snel!