Bestellen

 • 1 hele Graskip = 20€ 
  minimaal 1,5 kg incl. recept. 
 • Samen delen = 35€
  Ontvang je eigen Graskip en een Graskip om weg te geven. Dit sluit mooi aan bij de gedachte samen iets te doen aan de wereld van morgen. Je ontvangt bij beide Graskippen een recept. Simpel te bereiden, gezond en op en top Twents Slowfood van Staatsbosbeheerbodem!
 • Graskip-pakket van 5 Graskippen= 85€
  Dit pakket past in 1 vriezerlade en bevat minstens 7,5 kg Graskip. Van dit pakket krijg je geen spijt. Je bent voorzien van gezond, respectvol gehouden kippenvlees en het is sneller op dan je denkt. Je kan dit pakket ook naar wens verdelen over twee afhaalmomenten.

* Het is ook mogelijk de Graskip in halve delen te bestellen, geef dit aan via de mail. 

Hoe werkt het?

Je maakt je keuze en rekent hieronder veilig af. Hierdoor weten wij waar we aan toe zijn en ben jij verzekerd van kwaliteitsproducten! Nadat het bedrag overgemaakt is ontvang je een bevestiging (dit kan even duren). In de eerste helft van mei zal op een zaterdagmiddag het eerste afhaalmoment georganiseerd worden nabij Project Graskip in Haaksbergen. Er ligt een route klaar zodat je bij het afhalen de locatie kan bekijken mocht je dit leuk vinden (kinderen zijn zeker welkom). Zodra het bekend is wordt je op de hoogte gebracht van de exacte afhaaldatum en tijd.

Totaal: € -

Mocht je geen Graskip wensen maar wel willen bijdragen aan de opstart van dit natuurinclusieve bedrijf, dan wordt dat zeer gewaardeerd en is die mogelijkheid er hieronder. Het bedrag is vrij te kiezen. 

 •  
 •  

 

 •