Graskip pakketbezorging NL

Graskip veilig via pakketbezorging

  • Verzendkosten binnen Nederland: 10 euro
  • Verzenden kan vanaf 2 stuks Graskippen
  • Geef je bestelling voor pakketverzending door via een mail naar info@metnatuurmee.nl, dit gaat niet via het bestelsysteem met thuisbezorging binnen 20 km.

Vers ingevroren Graskippen kunnen veilig verzonden worden. Bij verzenden via PostNL wordt het vlees diepgevroren in een recyclebare doos met isolatie gedaan. Om het vlees bevroren te houden hebben we minimaal 2 bevroren Graskippen nodig, daarnaast wordt er droogijs toegevoegd. Dit droogijs zorgt ervoor dat het vlees zeker 36 uur onder de -20ºC blijft. Als het vlees onverhoopt dan toch ontdooit aankomt (dat gebeurt in aanzienlijk minder dan 1 op de 1000 pakketten!) door vertragingen in het verzenden, dan geef het gelijk bij ons aan en lossen we het op.

Bezorging

Vooralsnog kan je kiezen uit bezorging van dinsdag tot en met vrijdag. Bij bezorgen is het van groot belang dat er iemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Mocht je onverhoopt niet aanwezig zijn dan probeert PostNL het de volgende dag nog eens. Maar eigenlijk is de bezorging op de eerste dag het beste! We vragen de bezorger het pakket bij afwezigheid bij de buren af te leveren. Je kan aangeven op welke werkdag je het pakket wilt ontvangen(di-woe-do-vr). Je ontvangt de dag voor afleveren per email een track en trace code, zodat je zelf kan nagaan wat de verwachte aflevertijd is.

Droogijs

Om het vlees op de juiste temperatuur te houden tijdens het verzenden wordt droogijs toegevoegd. Droogijs is een vaste vorm van kooldioxide met een temperatuur van -78°C. Het is een heel effectief koelmiddel en wordt hiervoor veel gebruikt. Het is volkomen veilig en verdampt langzaam. Er komt dus geen water vrij, waar de pakjes vlees nat van zouden kunnen worden.

De hoeveelheid is zo gekozen dat het vlees zeker 36 uur goed bevroren blijft. Mocht het pakket onverhoopt een dag vertraagd zijn dan is het dus nog steeds goed bevroren. Bij het afleveren van het pakket is het droogijs reeds verdwenen. Dat kan geen kwaad: de isolatie houdt het vlees langdurig bevroren. Met een eventueel restant droogijs moet je voorzichtig omgaan omdat het zo koud is. Pak de pakjes droogijs bij een hoek van het folie vast. Leg het buiten de verpakking, plaats het vlees in de vriezer, en doe het droogijs terug. Laat dit verder verdampen in de doos. De doos is van karton en geheel recyclebaar.