Over mij

We gaan kortzichtig met de aarde en daardoor onszelf om. Het landschap is eentonig en saai geworden. Dat kan en moet anders! Juist in Nederland waar zoveel kennis en kansen beschikbaar zijn. Door een combinatie van mijn jarenlange werk bij Staatsbosbeheer, de opleiding bos en natuurbeheer en een intrinsieke gedrevenheid zet ik mijn kennis inmiddels in om actief te werken aan de verbinding tussen natuur en landbouw.

Daarnaast ga ik actief kennis naar Nederland halen door het volgen van de geaccrediteerde opleiding tot trainer van Holistisch management aan het Savory instituut. Vanaf januari 2020 kom ik graag mijn kennis delen. Interesse? Neem daarvoor graag contact op.

Ik geloof in een respectvolle samenwerking tussen mens, natuur en dier. In niet teveel praten maar doen, ervan leren en anderen betrekken bij het belang van lokale voeding met behoudt van biodiversiteit. Doe je mee? Sluit je via de nieuwsbrief bij ons aan!

Met vriendelijke groeten,

Sanne Beld