Wie ben ik?

Sanne

Door mijn leven, interesses en voormalig werk bij Staatsbosbeheer zie ik hoe ver mens, natuur en voeding van elkaar verwijdert zijn geraakt. We gaan kortzichtig met de aarde en daardoor onszelf om. Boer en bodem staan onder druk, de biodiversiteit is door de mens enorm afgenomen. Het landschap is eentonig en saai geworden door ons eigen handelen. Het kan en moet anders en vooral ook leuker, daar ben ik van overtuigd. Juist in Nederland waar zoveel kennis en kansen beschikbaar zijn, en juist van onder af. Gebruik je stem door te letten op de herkomst van je voeding geproduceerd met respect voor mens, dier en natuur! Voor jezelf, volgende generaties en het landschap om ons heen.

Respectvolle samenwerking

Gelukkig weet ik inmiddels wat ik zelf kan bijdragen en ontwikkelen er zich steeds meer stappen die bijdragen aan mijn missie. Ik geloof in een respectvolle samenwerking tussen mens, natuur en dier. In niet teveel praten maar doen, ervan leren en anderen betrekken bij het belang van lokale voeding met behoudt biodiversiteit. Dat is zeldzaam geworden, dus waarom ga ik het dan niet zelf doen? Dat is in de basis hoe ‘metnatuurmee’ is ontstaan. Samen met mijn man, zonder hem kon dit niet ontstaan,

Met vriendelijke groeten,

Sanne Beld