Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Door mijn leven, interesses en werk bij Staatsbosbeheer zie ik hoe ver mens, natuur en voeding van elkaar zijn verwijdert en hoe kortzichtig we met de aarde en daardoor onszelf omspringen. Dit gebaseerd op een systeem dat draait op macht en maximale winst waardoor een paar mensen heel rijk worden, en het overgrote deel van de mensen zand in de ogen wordt gestrooid. Je moet moeite doen om zelf te blijven denken en de feiten onder ogen te zien. Het kan en moet anders, daar ben ik van overtuigd. Juist in Nederland waar zoveel kennis en kansen beschikbaar zijn.

Respectvolle samenwerking

Gelukkig zie ik inmiddels wat ik zelf kan doen en onderzoeken, met behulp van de kennis die al aanwezig is. Ik geloof in een respectvolle samenwerking tussen mens, natuur en dier. In niet teveel praten maar doen en ervan leren. En dat is zeldzaam geworden, dus waarom ga ik het dan niet zelf doen? Dat is in de basis hoe ‘metnatuurmee’ is ontstaan. Zonder mijn man Alexander is dit alles overigens niet mogelijk,

Met vriendelijke groeten,

Sanne en Alexander