Met Natuur Mee Oogst

'Met Natuur Mee' zet Lakenvelders, schapen, varkens & kippen in om veerkracht terug te brengen in de bodem. Een leven waarbij dieren in hun element zijn, de natuur erop vooruit gaat en er tegelijkertijd een eerlijke lokale oogst ontstaat.


LAKENVELDER

Helaas momenteel uitverkocht

Dit pakket bevat 5 kg Lakenveldervlees, 100% grasgevoerd. Het bestaat uit verschillende porties; bieflapjes, gehakt, sukade, riblap, biefstuk, worst, tartaar, rosbief, hamburgers, hacheevlees, braadvlees. Netjes gevacumeerd en verdeeld over 2 persoons porties. Inhoud kan per pakket wat verschillen. Het geheel past in een vriezerlade, is netjes geportioneerd en je bent wekenlang voorzien van het allerbeste! Afkomstig van onze eigen kudde Lakenvelders en ambachtelijke lokale slager.

Uitverkocht
regeneratief vlees

HUSUMERVARKEN

Helaas momenteel uitverkocht

Onze Husumervarkens zijn ingezet om waardevolle compost te maken dat gebruikt wordt om de bodem te voeden. Zij krijgen rogge van een natuurakkertje (dat ongeschikt is voor mensen als voedsel). Ze hebben geen gangbaar krachtvoer of brood gehad. Dit pakket bestaat uit verschillende porties; speklap, hamlap, schnitzel, saucijs etc. Netjes gevacumeerd en verdeeld over 2 persoons porties. Niet te vergelijken met het varkensvlees uit de supermarkt!

Maak jij ook dit verschil?

Regeneratieve veehouderij