Wie gunt 'Met Natuur Mee' grond onder de voeten?

Wij, Sanne en Alexander uit Haaksbergen, zoeken vijf à twintig hectare natuur- of extensieve landbouwgrond met (ruimte voor) een eenvoudige stal en een klein woonhuis in de regio Haaksbergen - Enschede -Eibergen- Duitse grens of daar net omheen.

Veel te bieden

  • Er ligt een natuurrijk, haalbaar en dus gezond bedrijfsplan.
  • Ze herstellen met hun dieren en werkwijze het bodemleven en brengen de (bio)diversiteit terug.
  • Sanne en Alexander dragen veel kennis van natuur en landbouw met zich mee en hebben eigenaren, beheerders of gebruikers van gronden dan ook veel te bieden.

    Met hun bedrijf ‘Met Natuur Mee’ beheren en herstellen ze sinds 2019 kruidenrijke landbouw- en natuurgronden rond Haaksbergen. Behalve de natuur en het landschap, plukt daarvan ook een groeiende groep klanten de vruchten. Dat zijn dan zowel mensen die mooie vleespakketten en heerlijke eieren kopen als pionierende boeren en anderen die advies inwinnen of inspiratie opdoen over herstellende landbouw.

    ‘Met Natuur Mee’ is inmiddels toe aan een volgende stap. Het stel geeft sinds 2019 handen en voeten aan de landbouwtransitie, vooral door zelf te laten zien dat het anders kan. Wat ze met hun dieren doen, is onder meer het voeden van de bodem en de (bio)diversiteit terugbrengen in het Twentse land. Maar dat alles gaat niet van de ene dag op de andere en dus landen ze graag op een plek die ze kunnen kopen of langdurig huren
    .

Kansen te over
Wie zich op welke manier dan ook aan 'Met Natuur Mee' verbindt wordt ontzorgd, kan altijd rekenen op een gezondere bodem, een fraaier landschap en naar gelang de samenwerking een mooi (ver)dienmodel. Boeren of andere ondernemers kunnen als er sprake is van een bedrijfsovername, erop vertrouwen dat grond en gebouwen bij hen voor de lange termijn in goede handen zijn.

Ben je iemand, of ken je iemand, die in de regio Eibergen, Haaksbergen, Enschede ca vijf à twintig hectare natuur- of extensieve landbouwgrond heeft of beheert, neem dan graag contact op met Sanne:
info@metnatuurmee.nl / 06-46241506

Extra informatie

Met Natuur Mee

Waar?

Onze voorkeur heeft het gebied tussen Eibergen, Haaksbergen, Enschede en de Duitse grens. Maar schroom niet om contact op te nemen bij een andere locatie in Twente of de Achterhoek.

Regeneratieve begrazing

Een voorbeeld van een landschap

Dit landschap laat allerlei bomen en hagen zien wat meerwaarde kan bieden. Dit is een voorbeeld dat we zouden kunnen creëren, in de praktijk kunnen we met verschillende wensen rekening houden.

Ontmoet Sanne & Alexander

Samen vormen Sanne en Alexander een betrokken, sterk en betrouwbaar duo. We houden van een zelfvoorzienende manier van leven en gaan graag mooie win- win samenwerkingen aan.

Met Natuur Mee
Holistisch management

Heb je een tip of wil je meer weten?

laat graag van je horen!

info@metnatuurmee.nl / 06-46241506