Wie gunt 'Met Natuur Mee' grond onder de voeten?

Een mooi en divers landschap met grazende runderen, schapen en kippen; veel mensen worden al blij van het idee. En dat geldt in het bijzonder voor Sanne en Alexander uit Haaksbergen. Want met hun bedrijf 'Met Natuur Mee' beheren en herstellen deze dieren sinds 2019 kruidenrijke landbouw- en natuurgronden rond hun woonplaats. En behalve de natuur en het landschap, plukt daarvan ook een groep klanten de vruchten.

Natuur- of landbouwgrond gezocht
Sanne en haar partner zijn inmiddels toe aan een volgende stap. Er ligt een natuurrijk, haalbaar en dus gezond bedrijfsplan klaar. Het is nu zoeken naar ca drie à twintig hectare natuur- of extensieve landbouwgrond met (ruimte voor) een eenvoudige stal en een klein woonhuis. Dit in de regio Haaksbergen - Enschede -Eibergen- Duitse grens of daar net omheen. Contactgegevens; info@metnatuurmee.nl of 06-46241506

Kopen of langdurig huren

Sinds 2018 geeft Sanne handen en voeten aan de landbouwtransitie, vooral door zelf te laten zien dat het anders kan. Wat ze met haar dieren doet, is onder meer het voeden van de bodem, het watersysteem herstellen en biodiversiteit terugbrengen. Maar dat alles gaat niet van de ene op de andere dag en dus land ze samen met haar partner graag op een plek die ze kunnen kopen of langdurig huren.

'Met Natuur Mee' werkt bij dat alles extensief en zonder een druppel of korrel chemie, kunstmest of drijfmest. Sanne en haar partner dragen bovendien veel kennis van natuur en landbouw met zich mee en hebben eigenaren, beheerders, of gebruikers van gronden dan ook veel te bieden.

Kansen te over

Wie zich op welke manier dan ook aan 'Met Natuur Mee' verbindt wordt ontzorgd, kan altijd rekenen op een gezondere bodem en een fraaier landschap en naar gelang de samenwerking een mooi (ver)dienmodel. Boeren of andere ondernemers kunnen als er sprake is van een (gedeeltelijke) bedrijfsovername, erop vertrouwen dat grond en gebouwen bij hen voor de lange termijn in goede handen zijn.

Ben je iemand, of ken je iemand, die in de regio Haaksbergen, Eibergen of Enschede ca drie à twintig hectare natuur- of extensieve landbouwgrond heeft of beheerd, neem dan graag contact op met Sanne via;

info@metnatuurmee.nl | 06-46241506

Met Natuur Mee

Extra informatie

Met Natuur Mee

Waar?

Onze voorkeur heeft het gebied tussen Eibergen, Haaksbergen, Enschede en de Duitse grens. Maar schroom niet om contact op te nemen bij een andere locatie in Twente of de Achterhoek.

Regeneratieve begrazing

Een landschap ter inspiratie

Op deze afbeelding zie je een landschap zoals we het kunnen creëren.

Ontmoet Sanne & Alexander

Sanne en Alexander vormen een betrokken, sterk en betrouwbaar duo. We houden van een zelfvoorzienende manier van leven en gaan graag win- win samenwerkingen met anderen aan.

Regeneratieve landbouw
Holistisch management

Heb je een tip of wil je meer weten?

laat graag van je horen

info@metnatuurmee.nl | 06-46241506